Специализированный семинар по когенерации в США

24 мая, в своем недавно открывшемся офисе в Уайтхолле, штат Пенсильвания, наша дочерняя компания TEDOM USA провела специализированный семинар. Его целью было представить выгоды и преимущества когенерации и так называемых микросетей на американском рынке. Это событие стало важной вехой для бренда TEDOM в США. В нем приняли участие наши деловые партнеры, заказчики и другие приглашенные гости.
Специализированный семинар по когенерации в США

Напередодні семінару для офіційних американських партнерів TEDOM було проведено повноцінний тренінг. Ключові теми охопили, наприклад, когенераційни установки Micro, системи керування Comap або можливі рішення в галузі обслуговування та зниження витрат протягом терміну служби когенераційної установки. Також було місце для зворотного зв’язку та обговорення технічних питань. Учасники були ознайомлені з UL сертифікацією когенераційних установок Cento.

Сам семінар дав учасникам всебічне уявлення про переваги когенерації та експлуатації мікромереж. Команда фaxівців TEDOM USA надала цінну інформацію про інноваційні рішення, які допоможуть підприємствам знизити витрати на електроенергію за мінімізації свого вуглецевого сліду. Учасники мали змогу брати участь у дискусіях, ставити запитання та загалом краще зрозуміти, як комбіноване виробництво тепла та електроенергії може позитивно вплинути на їх галузі.

У другій половині дня для учасників було підготовлено програму на місцевому стрільбищі з наступним частуванням. Потім весь захід завершився святковим тостом.

 

ОТПРАВИТЬ ЗАПРОС ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ К TEDOM
Закрыть

ЗАДАТЬ ВОПРОС